Sve vesti Svet

ZVEZDA HEVI METALA I FRONTMEN GRUPE MEGADETH, DAVE MUSAINE ISPROZIVAO COVID TIRANJIU I POZVAO NA GRAĐANSKU NEPOSLUŠNOST (VIDEO)

Pevač i gitarista svetski poznate rok grupe Megadeth- Dave Mustaine tokom prošle nedelje na koncertu isprozivao je široko rasrprostranjenu COVID tiraniju i pozvao je ljude na masovnu neposlušnost.

,,Ima li ikoga osim mene koji se provodi odlično? Pitao je Mustaine publiku na koncertu u Nju Džersiju.

,,Želim da vam kažem koliko je ovo sjajno, pogledajte oko sebe, pogledajte desno, levo i pogledajte kako je ovo divno”, nastavio je Mustaine. ,,Ovde smo svi zajedno, nismo u jbenim džakovima! Ne plašimo se i ne vičeko na ljude: ,,Gde vam je maska?”

,,Gde ti je maska, kravo?” rekao je roker podrugljivo aludirajući na viralni snimak u kojem čovek viče na ženu koja u supermarketu ne nosi masku da bi publika na to dodala sada već popularni poklič: ,,Jebi se Džo Bajdene”.

Mustaine je istaknuo da su ograničenja vezana za COVID-19 primer tiranije i ohrabrio ljude da se sami edukuju i potraže prave informacije o histeričnom virusu.

,,Vidite, stvar koja se trenutno dešava je tiranija”, rekao je Mustaine svojim obožavateljima. ,,To se zove tiranija. Pogledaj kad dođeš kući. Tiranija je trenutno u školama, u medicinskom svetu.”

,,Mi imamo moć, posebno mi- imamo moć da promenimo stvari”, rekao je.