Sve vesti Svet

17-godišnji srednjoškolac umro u snu

17-godišnji srednjoškolac umro u snu

Ragbista srednje škole Rahvej preminuo je u snu u četvrtak ujutro, navodi se u saopštenju objavljenom na Tviter nalogu tima.

„Sa velikom tugom i teškim srcem delimo vest o nesrećnoj smrti ragbiste Alija Muhamada“, napisao je ragbi tim Rahveja.

„Naša srca su sa porodicom tokom ovog teškog vremena. Zauvek ćeš biti u našim mislima“, zaključuje se u postu.

Ali Muhameda, 17-godišnjaka, pronašao je mrtvog u četvrtak ujutro njegov otac Persi Lamont Braun, dok je pokušavao da ga probudi za školu, navodi NJ.com. Još uvek nema informacija o njegovoj smrti.

„Tugujem, moj sin je preminuo, Ali Muhamed je otišao prerano“, napisao je Braun na svom Fejsbuk nalogu.

Lekari, naučnici i profesionalci iz više od 34 zemlje proglasili su „međunarodnu medicinsku krizu“ zbog bolesti i smrti izazvanih vakcinama protiv COVID-19

Više od Yahoo Nevs-a:

Trener Brajan Ruso rekao je da tim želi da igra u petak u 19 časova utakmicu u srednjoj školi Linkoln u Džersi Sitiju.

„Očigledno nismo vežbali juče i vratili smo se i našli smo se na večeri sinoć“, rekao je Ruso u petak rano popodne. „Rekli smo im, očigledno, ako se osećate neprijatno da igrate utakmicu možemo da otkažemo, ali deca su zaista htela da igraju”.

„Zato ćemo izaći tamo, daćemo sve od sebe i držaćemo ga u našim srcima i moliti se. Sve naše misli, posebno kao osoblja, su sa njegovom porodicom. Svi imamo decu i kad pomisliš na tako nešto, čoveče, to je prosto neverovatno”.

Ruso nije imao nikakve dodatne detalje o Muhamedovoj smrti.

„Svi igrači i cela fudbalska porodica i cela fudbalska zajednica“, rekao je, „svi sada tugujemo i naša srca i naše misli su sa njegovom porodicom”.

Nulta Tačka/GatewayPundit