Sve vesti Svet

Crkva je USTALA! I vladika Siluan digao svoj glas protiv EVRO PRAJDA (VIDEO)

Crkva je USTALA! I vladika Siluan digao svoj glas protiv EVRO PRAJDA (VIDEO)

Talas slobode se širi među vladikama Srpske pravoslavne crkve. Posle Nikodima i Fotija, uz narod je stao i episkop australijsko-novozelandski Siluan, koji je digao glas protiv najavljenog Evro Prajda u Beogradu!

Ima ko da iz crkve povede srpski narod u oslobođenje. Nije ovde reč samo o gej paradi, već o neophodnosti litija protiv globalistilke okupacije srpskog naroda, za očuvanje Kosmeta, za odbranu ljudskih prava od Velikog reseta.

Narod će put slobode i Vaskrsenja povesti i Sveti Sava i Sveti Nikolaj Velimirović, Sveti Vasilije Ostroški i Sveti Petar Cetinjski i svi sveci Srpske pravoslavne crkve. I patrijarh Pavle.

BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!

Ne pripada SPC (samo) patrijarhu Porfiriju. Samo od njega zavisi da li će ostati upamćen kao narodni patrijarh ili kao uzurpator trona Svetog Save. Crkva pripada i nama, verujućem narodu i celokupnom sveštenstvu i monaštvu. Mi smo SPC.

Od srpskih vladika zavisi da li će krenuti putem Nikolaja Velimirovića i putem Vaskrsenja Srbije ili će biti uz modernog Pontija Pilata. Narod zna svoj put. Nema nazad.

Poslušajte besedu vladike Siluana u video prilogu.

NultaTačka/SrbinInfo