Sve vesti Svet

DŽEJMS BOND (DANIJEL KREJG) KAŽE DA VIŠE VOLI GEJ BAROVE

Glumac koji je lik Džejmsa Bonda pet puta predstavio na velikom platnu, Danijel Krejg, kaže da više voli da posećuje gej barove jer su manje „agresivni“ od običnih mesta.

Da, stvarno.

Glumac je to izjavio tokom pojavljivanja na SiriusXM’s Lunch sa Bruce-ovim podcastom.

Krejg je rekao gej voditelju Bruce Bozzi-ju „idem u gej barove oduvek“ zbog „agresivne demonstracije mačizma i hrabrosti u hetero barovima“, zbog čega je ulazio u „tuče“ koje nije želeo.

Ovaj 53-godišnjak je dodao da mu je “jako pozlilo” od te vibracije i da je tražio homoseksualna mesta u kojima su “svi bili opušteni” i da je to “vrlo bezbedno mesto za boravak”.

Krejg je strejt i oženjen, iako je kolega Rami Malek ranije otkrio da su se njih dvojica poljubili tokom produkcije.

Komentari će dodatno razbesneti one koji tvrde da je karakter Bonda sve blaži i da franšiza generalno stalno klizi prema „probuđenoj“ slabosti.

U najnovijem delu franšize, 007 je nakratko zamenjen crnom ženom.

No Time to Die će biti poslednji film Danijela Krejga kao Džejms Bonda, s tim što će to verovatno biti poslednji put da ćete gledati belog muškarca koji je heteroseksualac kako glumi 007 dugi niz godina, ako ne i zauvek.

Zaista s obzirom na to da je 007 ubijen u novom filmu, potpuno nova era filmova o Bondu izranja iz sivog mulja koji predstavlja politički korektnu modernu kulturu, to je gotovo izvesno.

Na kraju krajeva, “različitost” koju filmska produkcija zahteva treba ispuniti.

Nulta Tačka/InfoWars