Sve vesti Svet

EU planirala da do 2035 naseli 70 miliona Afrikanaca!

Vodeća figura u ”Alternativi za Nemačku” i član Evropskog Parlamenta, koja je ove nedelje odnela pobedu na nemačkim izborima, gospodin Gunar Bek oštro kritikuje ” duboko opasan” migracijski pakt Evropske Unije koji planira da ostvari do 2035. godine.

Von der Leyen should consider resigning over vaccine rollout 'shambles',  says Gunnar Beck

Visoki predstavnik AZD-a i evroposlanik Gunar Bek rekao je da bi snažni izborni rezultat pokazao korisno oružje u borbi njegove stranke protiv kontroverznog Pakta o migraciji i azilu Evropske unije koji nastoji da uvrsti svoje članove u centralnu preraspodelu azilanata širom regiona.

”Kao što već znate, i sam radim na paktu o migraciji EU već neko vreme i za mene bi donošenje takvog pakta bilo pogubno ”, rekao je Gunar. ”Jer je EU ne tako davno govorila o uvozu do 70 miliona Afrikanaca u Evropu do 2035.godine.Po mom skromnom mišljenju, ovo defitivno nije ono što nam treba za modernizaciju naše ekonomije. I dok se ta cifra čini velikom, kada su se članovi naše kampanje o migracionom paktu – uključujući delegate iz Danske, Estonije i Belgije- sastali sa Komisijom tek prošle godine, ta brojka o migraciji je izneta, a baš niko u Komisiji nije mogao to da porekne. 

Da li znaju šta rade? Bagerom srušili Pravoslavnu crkvu u Konjević polju! (VIDEO)

Neki političari, poput bivšeg predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera, veruje da je rešenje u podizanju ekonomskog standarda EU, priliv mlađih radnika iz Afrike. Ali , kako Gunar Bek tvrdi, predlog o migracionom paktu i dalje stoji pod znakom pitanja sve do novih izbora koji treba da se održe u Septembru ove godine.

” Sada kad sve zemlje postupno ukidaju zaključavanje i ljudi se uglavnom osećaju malo bolje i mogu ponovo da napuste svoje domove, postoji mogućnost da iskoriste opštu dobru atmosferu kako bi nastavili sa ovim, duboko opasnim ” paketom” . Moguće je da će migracija postati važno pitanje na saveznim izborima.

Bilo kako bilo , za sada su velike šanse da Guner i njegov tim odnesu pobedu na finalnim izborima u Septembru , što bi najverovatnije ostavilo jak uticaj na okolne zemlje pa čak i  Srbiju. Kad je reč o bilo kakvim migrantima i to u brojkama deset puta više od ukupne populacije našeg stanovništa, zar ste stvarno mislili da će svih 70 miliona ostati u Nemačkoj?

 

O uredniku

Mario Bojić