Sve vesti Svet

UPOZNAJTE KINESKOG NAUČNIKA kojeg je finansirao Fauči a koji je umro nakon što je podneo patent za vakcinu

Kako se odmotava klupko zamotano u kineskoj laboratoriji polako se dolazi i do značajnih imena i činilaca koji su pokušali da preseku nit i izbegnu odgovornost

Kako se odmotava klupko zamotano u kineskoj laboratoriji polako se dolazi i do značajnih imena i činilaca koji su pokušali da preseku nit i izbegnu odgovornost, ovog puta skrećemo pažnju na vojnog naučnika Zu Jusena, specijalizovanog za koronaviruse koji je sarađivao sa Institutom za virusologiju u Vuhanu.

Prema izveštaju, smrt Zua u Maju 2020. godine uglavnom je prošla ispod radara uprkos činjenici da je bio nagrađivani naučnik za infekciju i imunitet na Pekinškom institutu za mikrobiologiju i epidemiologiju. Nije bilo izveštaja koji odaju počast njegovom životu. Njegova smrt je samo usput pomenuta u izveštaju kineskih medija u Julu i krajem Decembra 2020. godine.

DOMAĆI MEDIJI kriju ovo od javnosti već duže vreme! U AMERICI sve više država ukida mere protiv korone

Ako razmatramo vremensku liniju i njene implikacije, Zu Jusen je umro tri meseca nakon podnošenja patenta za vakcinu protiv COVID 19, tačnije 24. februara 2020. Iako bi to moglo značiti da je radio na vakcini protiv KOVID 19 pre nego što je virus u decembru 2019. postao javno poznat, imajte na umu da je Moderna uspela da dizajnira sekvencu za svoju vakcinu protiv COVID 19 samo dva dana nakon što su kineski zvaničnici objavili njenu genetsku sekvencu 11. januara 2020. godine .

Ništa od ovoga nebi bilo da nisu u ruke javnosti došli Faučijevi mejlovi. Pored većine mejlova koji su pronađeni,između ostalog , stoje i par prepiski dr. Faučija i naučnika koji su bili zaduženi za istraživanja koronavirusa. Naime, naučnici su pisali dr.Faučiju izražavajući preliminarno gledište da se genom SARS-COV-2 pojavio ” u neskladu sa očekivanjima od evolucione teorije ” i da ima neke karakteristike koje ” potencijalno izgledaju kao osmišljene” , izjavio je Austalijski novinski list.

Otkriće pokazuje da su se uz pomoć Američkog novca finansirala rizična istraživanja koronavirusa sa naučnicima Narodnooslobodilačke vojske, uključujući odlikovanog vojnog naučnika Zu Jusena i ”Ženu šišmiša” Ši Zhengli.

Šta se krije iza razvoda Bila i Melinde Gejts? Advokat otkriva da nije sve tako kako su oni predstavili javnosti

Izvori iz nacionalne bezbednosti rekli su da veze između Zu Jusena i dr. Ši Zhengli potkrepljuju tvrdnje američkih obaveštajnih službi da je Institut za virusologiju Vuhan bio uključen u ” tajnu vojnu aktivnost ”. Ukratko, ” sukob interesa ”.

Laboratorijski naučnici ne samo da su znali sekvence virusa, već su pored toga imali i patentiran način za stvaranje navodne vakcine pre nego što je pandemija postala javna. Potrebno je vreme za izradu patenata, zapravo , potrebne su godine rada do dobijanja kompletnog proizvoda,  a ne par nedelja ili meseci.

Jednostavno je potrebno vreme da se dokaže patentni materijal. Da biste nešto patentirali, trebali biste to prvo da demonstrirate, ne možete patentirati ideje, već samo otelotvorenja ideja. U tom slučaju morali biste da dokažete imunogenost koja nije trenutna, potrebni su dani ili čak meseci da bi se prošlo kroz izvornu nauku i testiranja sa životinjama, a zatim i ljudima, što znači da datum saznanja nije bio 24. februar već nekoliko meseci pre toga.