Sve vesti Svet

IZRAEL DONEO ODLUKU! I REVAKCINISANI IDU U SAMOIZOLACIJU OD 14 DANA UKOLIKO BUDU U KONTAKTU SA OBOLELIM OD DELTA VARIJANTE

IZRAEL DONEO ODLUKU! I REVAKCINISANI IDU U SAMOIZOLACIJU OD 14 DANA UKOLIKO BUDU U KONTAKTU SA OBOLELIM OD DELTA VARIJANTE

Kako se pojačava zabrinutost zbog pretnje koju navodno predstavlja novi Indijski soj ili Delta varijanta izraelski zdravstveni službenici vraćaju u funkciju karantin ka bilo kome ko je bio izložen tom soju, čak i ako je pojedinac revakcinisan, prenosi Rojters.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Ova odluka dolazi nakon upozorenja novog izraelskog premijera Naftalija Beneta koji je u utorak izrazio zabrinutost zbog porasta broja infekcija u ovoj zemlji.

Prema novoj direktivi Ministarstva zdravlja, vakcinisanim osobama može se naložiti samoizolacija u trajanju od 14 dana ako vlasti sumnjaju da su bile u kontaktu sa “nosačem” delta varijante.

DR MILORAD STEFANOVIĆ BLUMENAU U NAJNOVIJEM RAZGOVORU U BUNKERU OTKRIO ŠTA ČEKA SVE NAS!

Obraćajući se Knesetu, ministar zdravlja Nitzan Horowitz rekao je da bi se mogla izreći i novčana kazna u iznosu od hiljadu šekela izraelcima koji putuju u zemlje sa crne liste (zemlje koje imaju porast obolelih od COVID 19)

Ministarstvo zdravlja je 16. juna navelo Argentinu, Brazil, Južnu Afriku, Indiju, Meksiko i Rusiju kao rizične zemlje te je izraelcima zabranjeno putovanje u te države osim ukoliko nemaju posebno odobrenje.

Izrael je nedavno ukinuo obavezno nošenje maski da bi pre nekoliko dana vratio tu meru zbog porasta broja i ako su vakcinisali više od 9,3 miliona građana. Kako? Zar nisu rekli da vakcine spašavaju? Ne razumemo a verujemo ni vi.