Sve vesti Svet

KOJI CAR! ITALIJAN DOŠAO NA VAKCINACIJU SA GUMENOM RUKOM!

U Italiji je otkriven neverovatan slučaj pokušaja da se prevari sistem kovid terora i dođe do zelenog sertifikata.

Pedesetogodišnji Italijan je na vakcinaciji pokušao da podmetne silikonsku ruku umesto svoje.

U gradu Bijela u Pijemontu 50-godišnji Italijan se prijavio za prvu vakcinu, ali je, ne želeći da je primi zaista, za rame zakačio silikonsku ruku nadajući se da medicinska sestra neće primetiti.

PROTIVNIKE COVID TERORA REPUBLIKA HRVATSKA OBELEŽILA TERORISTIMA!

Iako je silikonska ruka po boji bila vrlo slična pravoj koži, u centru za vakcinaciju dežurni zdravstveni radnici odmah su shvatili o čemu se radi i ostali zaprepašćeni.

Ni to međutim nije bilo dovoljno dovitljivom Italijanu. U želji da pošto poto dobije sertifikat, a ne primi vakcinu pokušao je da zdravstvene radnike podmiti novcem.

Slučaj je prijavljen karabinjerima, a protiv ovog građanina biće pokrenut postupak pred sudom samo se ne zna koje delo mu se stavlja na teret i od kad postoji delo “korišćenje silikonske ruke” pošto je jasno da medicinari ne odbijaju mito, ili je možda bilo isuviše malo novca. Šta sve neće uraditi da pelcuju narod…

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

NultaTačka