Sve vesti Svet

LEVIČARSKI EKOLOZI u panici! Zbog krize u Ukrajini neće biti skorog prelaska na ZELENU AGENDU

LEVIČARSKI EKOLOZI u panici! Zbog krize u Ukrajini neće biti skorog prelaska na ZELENU AGENDU

Raspravljajući o tome kako će ruska specijalna operacija rezultirati „dramatičnim preoblikovanjem globalnog energetskog pejzaža u narednim decenijama“, Goldman piše – na samom kraju beleške – da:

“Energetski šok koji je stvorila Rusija promeniće energetsku politiku i planiranje u narednim godinama, po našem mišljenju. EU će uskoro objaviti svoju energetsku mapu puta i navodno će pomeriti svoj kratkoročni fokus sa dekarbonizacije na energetsku bezbednost, verovatno oslanjajući se za sada na više proizvodnje uglja, više nuklearne energije i gasa, i sveukupno omogućavajući više emisija ugljenika [u skladu sa rasprodajama evropskih cena ugljenika tokom protekle nedelje od skoro 30%]”.

Kako Goldman zaključuje: „Ovo bi trebalo da bude značajno pozitivno za proizvodnju energije u SAD i centralnom OPEK-u u narednim godinama, kao i akcelerator energetske tranzicije u narednoj deceniji usled povećanja cena”.

BAJDEN ZABRANJUJE uvoz nafte iz Rusije – Novi udar na Moskvu

“Lekcija koju treba naučiti je da nikada ne dozvolite da vašu energetsku politiku diktira razdražljiva tinejdžerka, čije su subverzivne ideje – kako su neki u šali sugerisali…

…bile najveća blagodat Putinu u protekloj deceniji, olakšavajući bogaćenje ruske nacije i indirektno omogućavajući invaziju Ukrajine”.

U zaključku sve što možemo da kažemo je da je bolje kasno nego nikada da glavni idioti na vlasti konačno pročitaju tekst iz prošlog juna – „Hoće li ESG(Životna sredina, socijalna pitanja i upravljanje) pokrenuti energetsku hiperinflaciju“. Sada znamo odgovor.

Evo šta su sve pokušali da sakriju od VAS- Više od 1.200.000 hakera je u RATU a METE su SVI

Nulta Tačka/ZeroHedge