Sve vesti Svet

LIDER SEKTE PLAŠI SLEDBENIKE VIRUSOM: ,,6 ČLANOVA ,,IMPACT CRKVE” UMRLO OD COVIDA ZA 10 DANA”

Šest članova sekte u Džeksonvilu na Floridi umrlo je od COVID-19 tokom deset dana, rekao je pastor.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Rekao je da im je svima zajedničko da su nevakcinisani.

Crkva, koja je u martu postavila vakcinalni punkt kako bi podržala vakcinaciju, održava još jedan takav događaj u svetlu njihove smrti.

Pastor u Džeksonvilu na Floridi ohrabruje svoje vernike da se vakcinišu pošto je epidemija COVID-19 poharala njegovu crkvu.

Šest nevakcinisanih članova umrlo je od COVID-19 tokom deset dana, rekao je stariji pastor George Davis iz Impact Church za lokalnu novinu News4Jax.

“U poslednjih 10 dana imali smo šest članova naše crkve koji su preminuli od COVID-a. Četiri od njih su bili mlađi od 35 godina. Svi su bili zdravi, a jedino što im je zajedničko bilo je da nisu vakcinisani “, rekao je Davis.

,,VREME JE ISTEKLO” PRINC ENDRU, SIN KRALJICE ELIZABETE II USKORO NA SUDU ZBOG OPTUŽBI ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE VIRDŽINIJE ROBERTS KOJU JE PODVODIO DŽEFRI EPŠTAJN

Još 15 do 20 članova crkve hospitalizovano je sa virusom, dok su drugi pozitivni, ali nisu hospitalizovani, uključujući nekoliko vakcinisanih članova.

Crkva zahteva od vernika da nose maske tokom službe, navodi News4Jax. Davis je rekao da su u martu održali vakcinaciju na kojoj je vakcinisano 800 ljudi. Nakon poslednje epidemije, crkva održava još jedan događaj vakcinacije i poziva sve da se vakcinišu.

Dokle je došlo? Čak i sekte koje masovno ne veruju u medicinu danas ne samo da veruju već su spremne na eksperimente.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”