Sve vesti Svet

LJUBAVNI SATANISTIČKI PAR IZ RUSIJE PRIZNAO DA SU POČINILI NAJGORA UBISTVA I KANIBALIZAM! SVE ZBOG ,,VERE”

Pisao Elena Vuk

Par obožavatelja Sotone navodno su priveli ruski policajci nakon što su priznali da su počinili grozna ubistva u udaljenim šumama krajnjeg severa zemlje pre nego što su isekli i pojeli leševe.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Novinski portal Mash u četvrtak je izneo jezive detalje, o ovom paru koji voli okultno kao Andrey Tregubenko i Olga Bolshakova, koji žive u glavnom gradu Moskvi. Očigledno je da ih je policija prvo pozvala na ispitivanje zbog optužbi za drogu, pre nego što su krvavo priznali da su odgovorni za smrt dvoje mladih ljudi u šumama Karelije, koja se graniči sa Finskom, Švedskom i Norveškom.

Oni su žrtve odveli u tu regiju, gde su ih potom ubili, raskomadali i pojeli.

U obaveštenjima o nestalim osobama koje datiraju još od 2016. godine, dve mrtve osobe su identifikovane kao Platon Stepanov i Viktoria Zaitseva, oboje su u trnutku nestanka imali 27 godina.

JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE NIJE TEORIJA! AMERIČKI UNIVERZITET VEĆ GODINAMA SAKUPLJA ORGANE OD POBAČENIH FETUSA NACIONALNIH MANJINA

Prema Mash-u, dok su prijatelji i rodbina tragali za ubijenim parom, Tregubenko i Bolshakova su držali tajnu gde se nalaze njihovi ostaci.

U 2010. ruske vlasti su zabranili okultnim grupama i navodnim isceliteljima mističarima da reklamiraju njihove usluge. Rečeno je da su parlamentarci zabrinuti zbog rasprostranjenosti reklama koje ohrabruju javnost da traži neobičnu podršku za sve, od nevernih muževa i neizlečivih bolesti.

Ovaj slučaj podseća na poznatog ruskog serijskog ubicu Andrey Chikatilo-a, nazvanog “Rostovski mesar” nakon što je utvrđeno da je ubio i pojeo više od pedeset žrtava, uglavnom u gradu na jugu Rusije. Bio je odgovoran za mnogo seksualnih napada u zemlji između 1978. i 1990., a uhvatili su ga nakon dugotrajne potrage sovjetska policija.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/RT