Sve vesti Svet

Nakon što se bolestan povukao iz javnosti, četiri puta vakcinisani Fauči tvrdi da su mu vakcine sprečile teže oboljenje

Nakon što se bolestan povukao iz javnosti, četiri puta vakcinisani Fauči tvrdi da su mu vakcine sprečile teže oboljenje

Nakon višemesečne borbe protiv COVID-a, Fauči tvrdi da je njegov status vakcinacije od četiri primljene vakcine sprečio „tešku“ bolest.

„Želeo sam da vam skrenem pažnju na intervju koji otkriva razmišljanje dr Faučija ove nedelje. On osvetljava njegov pristup mRNA „čudu“ zasnovan na uverenju i njegov opšti nedostatak procesa razmišljanja koji bi trebalo da bude zasnovan na podacima u vezi sa sopstvenim iskustvom sa virusom“.

U intervjuu, Fauči je pripisao zasluge vakcinama, odnosno dozama koje je primio, koje su ga sprečile da ima „mnogo ozbiljnije“ borbe sa COVID-19.

Vidno bolestan Fauči je rekao novinaru:

„Zaista sam srećan što sam prošao veoma dobro, i stalno govorim ljudima… da sam vakcinisan (sa prve 2 doze) i duplo busterovan, i verujem da nisam imao taj stepen pozadinske zaštite, imao bih mnogo ozbiljniji tok bolesti. Moja bolest je bila relativno lagana. Manji simptomi. I trenutno sam potpuno bez simptoma“.

Kako je tačno Fauči znao da će ovaj generalno blagi respiratorni virus postati smrtonosan bez primljene četvorostruke doze mRNK?…“

Nulta Tačka