Sve vesti Svet

Nije ni čudno zašto je Đokoviću zabranjen US OPEN- FARMAKOMAFIJA među glavnim sponzorima

Nije ni čudno zašto je Đokoviću zabranjen US OPEN- FARMAKOMAFIJA među glavnim sponzorima

Dva meseca mediji prenose dešavanja oko učestvovanja Novaka Đokovića na US OPEN-u ove sezone i jasno je da je Nole ne samo meta tih i takvih medija već i njihovih sponzora.

Da je meta njihovih sponzora zbog svojih stavova o slobodi izbora i slobodi bez obzira na koga se odnosi na to smo već navikli ali da je meta organizatora turnira to nismo mogli da pomislimo do Australije nakon koje nismo verovali da može da dođe do još jedne zabrane učešća na turniru najboljem svetskom sportisti. 

Ali desilo se. Desilo se da uprkos fijasku korona histerije Vašington ne dozvoljava Đokoviću da doputuje u njihovu zemlju. Čudno?

Kinezi počinju da proizvode KIŠU uz pomoć dronova- Manipulacija vremenskim uslovima

Nije čudno jer je poznata politika Bele Kuće koja je do lakata krvava i umešena kada je reč o COVID-u 19 koji je njihovim parama i donacijama i testiran pa “sasvim slučajno” iscurio iz Vuhanske laboratorije.

Nije ni čudno jer je Đoković lice broj jedan koje se zalaže za slobodu izbora u lečenju a to škodi farmakomafiji koja je kako smo danas mogli da primetimo na terenima US Opena jedan od glavnih sponzora ovog turnira.

Fotografija koje je obišla svet treba da bude jasan indikator ‘zašto Novako nije dozvoljeno učešće’.

Kompanija Moderna spada u one koja je najviše profitirila na proizvodnji mRNA vakcina u toku korona histerije. Čelnici ove kompanije nedavno su podneli tužbu protiv Pfizera zbog kako tvrde krađe tehnologije za izradu vakcina a mi vas pitamo, da li vam je čudno zašto Novak ne igra.

Kako se može videti na zvaničnom prezentacionom vebsajtu US Open-a, kompanija Moderna je označena kao jedan od glavnih sponzora.

Ako vam je bilo, ova fotografija rešava tu dilemu, sigurni smo.

NultaTačka