Sve vesti Svet

Oni ovo ni ne kriju! Novi dokument SVETSKOG EKONOMSKOG FORUMA prikazuje plan UVOĐENJA digitalnog sertifikata za ceo svet

Oni ovo ni ne kriju! Novi dokument SVETSKOG EKONOMSKOG FORUMA prikazuje plan UVOĐENJA digitalnog sertifikata za ceo svet

Novi dokument Svetskog ekonomskog foruma (WEF) opisuje kako predstaviti svetskoj populaciji digitalni ID sistem zasnovan na tehnologiji koja će jednog dana biti „ugrađena u kožu“.

Dokument od 46 stranica pod nazivom „Napredna digitalna agencija: moć posrednika u podacima“ tvrdi da bi se digitalni ID koristio za autentifikaciju u gotovo svakom aspektu vašeg života – od finansijskih usluga do putovanja i trgovine – tehnologija bi mogla „poboljšati zaštitu privatnosti“ i „smanjiti porast prevara sa identitetom“.

Ali ako kopate dublje, dokument dalje objašnjava kako se digitalni ID neće koristiti samo za autentifikaciju, već i za pohranjivanje biometrijskih atributa, kreditne i medicinske istorije, ponašanja na mreži i kupovine, pa čak i za kontrolu mogućnosti putovanja.

WEF navodi široko nepopularan vakcinalni pasoš kao „oblik digitalne lične karte“ koji globalističko telo naziva „izuzetnim javnim zdravstvenim dobrom“ koje „verifikuje“ vaše privatne zdravstvene informacije.

Vol strit banka: Džej-Pi Morgan Čejs ulazi u metaverzum

Takvi vakcinalni pasoši se koriste kada se putuje između regiona i na lokalnom nivou, kao što je kada se ulazi u restorane ili druga mesta gde je neophodan dokaz o statusu vakcinacije. Važno je da ovi posrednici obezbeđuju sredstvo za proveru statusa bez deljenja zdravstvenih podataka sa organizacijom per se, u svojevrsnom scenariju bez znanja u kojem pouzdani posrednik podataka verifikuje da je subjekt podataka vakcinisan, ali ne deli nikakve druge informacije. Ovo izbegava neželjene sekundarne efekte da ustanova dalje deli podatke.

Kao što smo izvestili, digitalni ID je ključna komponenta WEF-ovog programa Velikog resetovanja, koji ima za cilj da transformiše svetsku ekonomiju i institucije u globalni komunistički Novi svetski poredak, gde privatna svojina i slobodno tržište više ne postoje.

Drugi aspekt digitalnog ID-a i Velikog resetovanja, prema osnivaču WEF-a i transhumanisti Klausu Švabu, jeste spajanje fizičkog, digitalnog i biološkog sveta kako bi se suštinski promenilo „šta znači biti čovek“.

WEF Advancing Towards Digit… by Jamie White

 

OVO SE NE PROPUŠTA! MARIO ZNA I PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ RASTURAJU KORONA AGENDU

Nulta Tačka/InfoWars