Sve vesti Svet

Pakao u raju svetskih moćnika! Papa raspustio MALTEŠKE VITEZOVE nakon 1000. godina!

Pakao u raju svetskih moćnika! Papa raspustio MALTEŠKE VITEZOVE nakon 1000. godina!

Ova odluka je doneta na najvišem nivou – uredbom i to nakon pet godina oštrih sukoba unutar ovog reda, ali i između Malteških vitezova i Pape, prenose svetske agencije.

Grupa je formalno osnovana pod nazivom „Suvereni vojni bolnički red svetog Jovana Jerusalimskog sa Rodosa i Malte“ i to u Jerusalimu 1.023 godine, a od tada njeni tajni i polutajni članovi uglavnom hazarskog porekla vladaju svetom i Vatikan preko njih.

U 21. veku imaju višemilionski budžet, a formalno svega 13.500 članova uz 95.000 volontera i 52.000 medicinara koji vode izbegličke kampove pod kontrolom globalista, kao i centre za lečenje od droge, programe za pomoć u katastrofama i razne rehabilitacione klinike širom sveta.

Malteški vitezovi su bili veoma aktivni i u osudi Rusije uz pomaganje ukrajinskim izbeglicama, pišu britanski mediji.

Ova interesna grupa nema svoju teritoriju, osim palate i kancelarija u Rimu i Vatikanu, kao i tvrđave na Malti, ali zato je izdejstvovala suverenitet kao država i izdaje svoje pasoše i registarske tablice.

Imaju diplomatske odnose sa čak 110 zemalja, koliko ih priznaje kao državu, čak i status stalnih posmatrača u Ujedinjenim nacijama, što im dozvoljava da se svuda petljaju u „mirovnim misijama“ i u ratnim zonama, obavezno podržavajući nečiju stranu.

Prvi Malteški vitezovi su bili Papini krstaši i potomci krstaša koji su opljačkali svete relikvije i bogatstvo od Rima do Jerusalima, usput nemilice ubijajući pravoslavce, a nakon što su opustošili Srbiju, posebno su kidisali na Svetu Goru.

Poznati britanski naučnik koji je podržavao vakcinaciju: Ne postoje dokazi da IKO više treba da se vakciniše

Poslednji „ustav“ su Malteški vitezovi kao samoproglašena suverena država doneli 1998. godine, na vrhuncu moći Soroš globalista, kada su revidirani odnosi sa Svetom stolicom tako da ni Velikog majstora više ne imenuje Papa. Takođe, ženama je dozvoljeno da postanu (niži) članovi ovog reda, a uvedeni su novi (blaži) kriterijumi za priznavanje tzv. aristokratskog porekla. Osim toga su tim Ustavom ojačali prevlast rimske centrale gde boravi Veliki majstor i koordinacije nad četrdesetak nacionalnih udruženja.

Zanimljivo je pomenuti da je prethodni „ustav“ Malteških vitezova donet je u Parizu 1964. godine pod pokroviteljstvom srpskog kralja Petra Karađorđevića, kumčeta engleskog kralja Džordža, koji se javno deklarisao kao veliki simpatizer ovog reda. I njegov sin, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević je odlikovan Velikim krstom sa zlatnom zvezdom Malteškog reda, njihovim najvažnijim ordenom „kao predstavnik jugoslovenske kraljevske porodice koja je veliki prijatelj reda Malteških vitezova“, ali Karađorđević nije malteški vitez jer to mogu da postanu samo zvanično rimokatolici.

Diplomatski odnosi Srbije i Malteškog reda uspostavljeni su sredinom 19. veka. Po dolasku Vučića na vlast, u Skupštini Republike Srbije je januara 2013. formirana nova (prva je formirana 2009) Parlamentarna grupa prijateljstva sa Malteškim redom. Predsednik Grupe je prof. dr Vladimir Marinković. Sporazum o saradnji i isporuci humanitarne pomoći Srbiji potpisan je 11. decembra 2013. godine.

Prvi ambasador u Beogradu – Slovenac

Prvi ambasador Malteškog reda u Beogradu Slovenac dr Štefan Falež, koji je predao akreditivna pisma prvom predsedniku državne zajednice Srbije i Crne Gore (Svetozaru Maroviću), dolazi u Beograd pravo iz Vatikana, gde je od 1997. godine predstavljao Red, a pre toga bio ambasador Slovenije pri Svetoj stolici. Inače, Slovenija je ekspresno izborila nezavisnost i status države u Jugoslaviji upravo ahvaljujući lobiranju ovog reda.

Sfere poslovanja širom sveta

Kontrola nad centralnim bankama i njima podređenim finansijskim institucijama, kao što su Banka Velike Britanije (1694), Banka Francuske (1716/1800), Federalne rezerve SAD (1913), Vatikanska banka (1942), Nemačka centralna banka (1948/1957), Evropska centralna banka (1998).

Interes za Federalne rezerve SAD: M.M. Warburg & Co (1798, Njemačka), Chase Manhattan Bank (1799, SAD), N M Rothschild & Sons (1811, London), Lazard Brothers Bank (1848, SAD), Israel Moses Sieff (Italija), Lehman Brothers (1850, SAD ), Kuhn (1867, sada dio Lehman Brothers) i Goldman Sachs (1869, SAD).

Banke. Citibank, Bank of America (kontrolisana od strane Jezuitskog reda),

Tajne transakcije i plasman kapitala u ofšor zone

Osiguravajuća društva

Svetske fondacije: Rokefeller fondacija (1913). Osnovana (od strane Društva hodočasnika i Malteških vitezova) zvanično Džon D. Rokfeler stariji i njegov sin Džon D. Rokfeler mlađi i njihov savetnik Fredrick T. Gejts u Njujorku 1913. godine.

Fordova fondacija (1936.)

Međunarodni monetarni fond MMF (1944.)

Svetska bankarska grupa (1945.)

“Svetska banka je formalno osnovana 27. decembra 1945., nakon ratifikacije Bretonvudskog sporazuma, koji je rezultirao Konferencijom Ujedinjenih nacija o monetarnoj i finansijskoj politici (1. jul – 22. jul 1944.). U stvari, Svetska banka je deo sistema UN-a.

Kanada donela novu preporuku: Vakcine protiv COVID-a 19 primaju se na svaka 3 MESECA

Odeljenja Svetske banke:

-Međunarodna banka za obnovu i razvoj (1945.)

-Međunarodna finansijska korporacija (1956.)

-Međunarodno udruženje za razvoj (1960.)

-Međunarodni centar za rešavanje investicionih sporova (1966.)

-Multilateralna agencija za garancije ulaganja (1988.)

-Svetski pokret za federalizam (1947, Švicarska)

-Evropska investiciona banka (1958, Luksemburg)

-Fond za kapitalni razvoj Ujedinjenih nacija (1966.) (deo Programa Ujedinjenih nacija za međunarodni razvoj, 1965.)

-Legacy Foundation (1973), koju podržava oko stotinu velikih korporacija uključujući Chase Manhattan Bank, Dow Chemical Company, Ford Motor Company, General Motors, GlaxoSmithKline, Mobil i Procter & Gamble.

Azijska fondacija (1974), koju finansiraju Američke agencije za međunarodni razvoj, Svetska banka, Azijska razvojna banka, Razvojni programi Ujedinjenih nacija, Australija, Kanada, Holandija i Ujedinjeno Kraljevstvo

Fondacija Ujedinjenih nacija (1998.), u kojoj posebnu ulogu ima osnivač CNN-a Ted Tarner.

Fondacija Bil & Melinda Gejts (2000.) najveća je i najtransparentnija „dobrotvorna“ fondacija sa Bilom Gajtesom, Melindom Gajts i Vorenom Bafetom kao poverenicima. U ovaj „dobrotvorni“ projekat uključeni su i neki članovi Trilateralne komisije.

Informacijske korporacije: mediji, softver/IT, elektronika, telekomunikacije.

Industrija zabave: globalni sport, estrada, propaganda i manipulacija svesti, informaciona represija (strogo provođenje autorskih prava, monopoli nad idejama, kontrola medijske informativne politike), nadzor korisnika društvenih mreža, cenzura na internetu.

Vojne korporacije i trgovina oružjem

Energetske i rudarske korporacije (nafta, ugalj, metali, dijamanti, voda)

Transportne korporacije: vodeni transport, drumski transport, avio kompanije, proizvodnja aviona, železnički transport.

Farmaceutske korporacije

Prehrambene korporacije

Na godišnjim sastancima tajnog Bilderberg kluba (koji je osnovao Malteški vitez Jozef Retinger), dogovori se sklapaju imajući na umu geopolitička razmatranja.

Intervencija u politici i pravnim pitanjima:

-Upravljanje globalnim kontrolnim strukturama

-Postavljanje političke strukture

-Globalne finansijske strukture

-Ujedinjene nacije (1919/1945, ranije poznate kao Liga naroda)

Malteški red ima stalne misije pri UN i specijalizovanim komisijama i agencijama UN: UNESKO (obrazovanje, nauka, kultura), Svetski program za hranu, Organizacija za hranu i poljoprivredu, Svetska zdravstvena organizacija, Visoki komesar za izbeglice, Visoki komesar za ljudska prava, Odbor za industrijski razvoj.

Stalni arbitražni sud (1899.)

Karnegi fondacija (1903) donirala je 1,5 miliona dolara za izgradnju i rad Palate mira (1913). U njemu se nalazi Stalni arbitražni sud i biblioteka međunarodnog prava. Od 1922. godine u ovoj zgradi se nalazi i potpuno odvojena struktura, Stalni sud međunarodne pravde, koji je kasnije u sistemu UN-a nazvan Međunarodni sud pravde (1945.).

Zvaničnici EU dolaze na Evroprajd uprkos otkazivanju i mogućoj zabrani okupljanja- Evroposlanica tvrdi: Dolazim da učestvujem u protestu

Evropski sud za ljudska prava (1950.)

Svetska trgovinska organizacija (1944.)

Malteški red je takođe član sledećih međunarodnih organizacija:

Međunarodni komitet Crvenog krsta (1863, Ženeva)

Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca (1919, Ženeva)

Međunarodni komitet za vojnu medicinu i farmaciju (1921, Brisel)

Međunarodni institut za ujedinjenje privatnog građanskog prava (1926, Rim)

Savet Evrope (1949, Strazbur)

Evropska komisija (1951, Brisel)

Evropsko veće (1961, Brisel)

Međunarodna organizacija za migracije (1951, Ženeva)

Latinska unija (1954, Santo Domingo, Pariz).

Međuamerička razvojna banka (1959, Vašington)

Međunarodni institut za humanitarno pravo (1970, Sanremo, Ženeva)

Učešće u globalnoj obaveštajnoj službi (uključujući ECHELON) i u specijalnim službama raznih zemalja u cilju unapređenja interesa Vatikana, jezuita i masona.

Vojne strukture pod kontrolom ovog reda: NATO, trupe UN, privatna vojna kompanija Black Water

Stvaranje frontova milosrđa: Ovo je omiljena zabava katoličkih crkava i jezuitskog reda. Ponekad ove naizgled bezazlene dobrotvorne organizacije koriste informacije koje dobiju da organiziraju mreže u drugim zemljama. Primer: Rotary International (1905). Preko 32.000 klubova u 200 zemalja.

Doba krstaških pljačkaških pohoda izrodila je tri poznata viteška reda – Templare, Tevtonce i Hospitalce (poslednji su poznati i kao Malteški red vitezova). Templari su bili specijalizovani kao finansijeri i zelenaši. Tevtonci su poznati po svojoj politici nemilosrdne kolonizacije baltičkih i slovenskih zemalja. Ali, Hospitalci su sve to objedinili u jedno i vladaju svetom.

NultaTačka/SrbinInfo