Sve vesti Svet

Rusija i dalje učestvuje u projektu COVID 19- Gamaleja razvila novu verziju SPUTNJIK vakcine

Rusija i dalje učestvuje u projektu COVID 19- Gamaleja razvila novu verziju SPUTNJIK vakcine

Uprkos ratnom stanju i specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini kao i sankcijama koje je “Zapadni svet” uveo Rusiji, Moskva po svemu sudeći nastavlja da igra “korona” igru.

Kako prenosi RT nova ažurirana vakcina je „najperspektivnija“ verzija Sputnjika V do sada.

Nacionalni centar za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamaleja sa sedištem u Moskvi razvio je verziju vakcine Sputnjik V skrojenu za Delta i Omicron varijante koronavirusa SARS-CoV-2, kojeg navodno izaziva Covid-19.

„Verzija Sputnjika V prilagođena Delti i Omikronu je najperspektivnija verzija vakcine koja je posebno prilagođena novim varijantama u poređenju sa onima prilagođenim kombinaciji originalnog soja i varijante Omikrona“ , kažu iz Centra Gamaleja i Ruskog fonda za direktna ulaganja. , koja je finansirala razvoj vakcine, navodi se u zajedničkom saopštenju u utorak.

“Nirnberški zakonik je mrtav, uzrok smrti COVID”- Rabin Mihoel Grin

Nakon što je u avgustu 2020. postala prva registrovana vakcina protiv Covid-a 19 na svetu, Sputnjik V je odobren za upotrebu u oko 70 zemalja.

Prema ruskoj studiji objavljenoj u recenziranom časopisu Vaccines u junu, postojeća verzija Sputnjika V je 97% efikasna protiv hospitalizacije sa Omikronom kod pacijenata vakcinisanih sa tri ili četiri komponente (revakcinacija sa Sputnjikom Light ili Sputnjikom V posle Sputnjika V) .

Izgleda da je sve moguće sem izađi iz globalističkog projekta zvanog COVID- 19.

NultaTačka/RT