Sve vesti Svet

ŠTA SE DEŠAVA? ŠIROM SVETA PTICE PADAJU MRTVE! Naučnici bez objašnjenja

ŠTA SE DEŠAVA? ŠIROM SVETA PTICE PADAJU MRTVE! Naučnici bez objašnjenja

Kao da u protekle dve godine nismo imali dovoljno čudnih stvari, sada ptice odjednom u velikom broju padaju mrtve širom sveta. Ono što je još čudnije od svega, pre nego što umru, mnoge od ovih ptica pokazuju vrlo čudne simptome.

Stručnjaci (opet oni) nam govore da se u mnogim slučajevima kod ptica razvijaju ”hrskave ili podbuhle oči”, a često se čini da potpuno oslepe. Pored toga, prilično velik broj ovih umirućih ptica gubi sposobnost da ostanu uravnoteženi, dok neke, kako stručnjaci prenose imaju i ”napade”.

IMEJLOVI OTKRIVAJU KAKO JE BAJDENOV TIM VRŠIO PRITISAK NA FACEBOOK ZA POJAČAVANJE CENZURE UOČI IZBORA U SAD-u

Kada bi naučnici shvatili šta je dovelo do toga da se ovo dogodi, to bi bila prava stvar. Međutim, u ovom trenutku oni nemaju pojma zašto se to događa, a to je prilično alarmantno (bitno da znaju čime je bogat Mars i koliko civilizacija je bilo na njemu – gluposti.)

Do sada su potvrđeni slučajevi ovog čudnog fenomena u Wašingtonu, Virdžiniji, Merilendu, Kentakiju, Ohaju i Indijani.

Da li je moguće da imamo posla sa ”misterioznom bolešću” koja je započela u jednoj državi, a koja se proširila na druge okolne države ? Ili se nešto drugo dešava ? Prema izveštaju, plava šojka, graka i evropski čvorci su najčešće ptice koje su pogođene ovom ”misterioznom bolešću”.

Međutim, sve što se događa nije ograničeno samo na jednu vrstu ptica i naučnici misle da bi to trebalo da bude ”crvena zastava”.

Jedna teorija koja lebdi okolo je da ove ptice unose velike količine pesticida zbog hrane koje jedu. Pa, možemo se komotno složiti jer, od silnog GMO-a i otrova kojim se ”zaštićuje” bukvalno sva hrana, stradaju i ljudi a ne ptice.

Očigledno je da treba obaviti još mnogo testiranja. Nadamo se da ćemo dobiti neke solidne odgovore, jer ovo nije prvi put da se tako nešto dogodilo. Još u Septembru prošle godine stotine hiljada ptica je pronađeno mrtvo u Novom Meksiku.

Živimo u vreme kada visoke tehnolohije, pesticidi i drugi oblici ljudskog delovanja imaju veći uticaj na ptice i životinje nego ikada ranije. Ali takođe smo ušli u eru kada će velike kuge postati vrlo česte.

NultaTačka/TheEconomicColapseBlog