Sve vesti Svet

Strah od ISTINE! Šta je HANTER BAJDEN radio u Beogradu pre početka snimanja filma koji otkriva sve o njegovom životu (VIDEO)

Strah od ISTINE! Šta je HANTER BAJDEN radio u Beogradu pre početka snimanja filma koji otkriva sve o njegovom životu (VIDEO)

Redakcija Nulte Tačke prošle godine podigla je internacionalnu prašinu otkrivši da se u Beogradu snima film o Hanteru Bajdenu a danas u jeku premijere koja će ugledati svetlost dana isplivavaju novi detalji koji ni malo nisu naivni.

Reditelj filma „Moj sin Hanter“(My son Hunter) Robert Davi kaže da su Bajdenovi advokati sebe predstavljali kao ekipu dokumentarca kada su pokušali da dobiju pristup setu u Srbiji.

Priznati holivudski glumac i filmski reditelj Robert Davi otkrio je da su advokati Hantera Bajdena pokušali da se „infiltriraju” u set njegovog predstojećeg filma.

Govoreći o incidentu tokom panel diskusije na Truth Social prošle nedelje, Davi kaže da su se Bajdenovi advokati prikazali kao ekipa dokumentarnog filma kada su pokušali da dobiju pristup filmskom setu u Srbiji.

Snimali smo u Srbiji jer mi je bila potrebna, znate, Ukrajina. Trebao sam da imam te vizuelne slike – rekao je Davi u intervjuu objavljenom u petak.

Mesec dana pre nego što sam otišao tamo, Hanter je bio u Srbiji u Beogradu, mesec dana pre nego što smo počeli da snimamo, a takođe su poslali tim advokata koji su govorili da snimaju dokumentarac, da se infiltriraju na set, a kasnije ćemo saznati sve o tome, zašto su bili su poslani… i oni predstavljaju Hantera Bajdena.

Davi je nastavio da pita: „Šta on radi u Srbiji, kada snimamo u septembru? Šta je Hanter radio u Srbiji, u Beogradu u septembru? Veoma zanimljivo.”

Davi je izjavio medijima da je odmah osetio da nešto nije u redu sa ljudima koji pokušavaju da se uvuku na set kao filmska ekipa.

„Imao sam čudan osećaj“, rekao je, „kasnije otkrivši da je shvatio identitet ’Hanterovih advokata‘ kada su se pojavili izveštaji da je Bajdenov račun za porez od 2 miliona dolara isplaćen“.

Hanterovi neobični planovi putovanja i zavera njegovih advokata da prodre u filmsku produkciju sugerišu da je prva američka porodica veoma nervozna zbog sadržaja filma koji će debitovati 7. septembra.

Kratki trejler za film objavljen ranije ovog meseca pokazao je glumca koji prikazuje Džoa Bajdena kako miriše kosu agentkinji Tajne službe.

Prošle nedelje, ceo trejler filma je izašao i postao viralan na društvenim mrežama, sa prikazom rekonstrukcije Hanterovih prljavih i samodokumentovanih seks-snimaka prožetih drogom sa bezbrojnim prostitutkama, a takođe ilustruje sklonost porodice Bajden da koristi svoju moć i uticaj za finansijsku dobit.

Davi je prošle nedelje otkrio bivšem advokatu Donalda Trampa Rudiju Đulijaniju da je film „ispričan očima 25-godišnje levičarske aktivistkinje, koja radi kao striptizeta da bi platila pozajmicu za fakultet“.

Ona se sastaje sa Hanterom Bajdenom na striptizu one noći kada Džo Bajden saznaje da je laptop otkriven i da će biti buke oko toga – objasnio je Davi, misleći na lik glumice Eme Gojković.

Vodim nas kroz putovanje njegovog odnosa sa njom i njegovog načina života. Ona prvo ne zna ko je Hunter, a onda počinje da istražuje, a sada otkrivamo skrivenu priču i kao da njegov laptop eksplodira na ekranu.

Ona uči o skandalu sa laptopom Hunter, a prijatelj je obrazuje i govori joj da traži na pogrešnim mestima.

Mejnstrim mediji neće izveštavati o ovome“, rekao je Davi Đulijaniju.

Dakle, to je optužnica medija, to je optužnica kulture, to je optužnica politike. Konačno, kada ima celu priču — korupciju u Ukrajini, korupciju ruske mafije, sve poslove sa šefom špijuna iz Kine — ona pokušava da natera reportera da napiše priču. Odbija, naravno. Ona je frustrirana, izgubljena. Onda dobija tekst od čoveka po imenu Rudi Đulijani, koji razbija celu priču.

U međuvremenu, Đulijani je predvideo da će film biti „cenzurisan koliko god je to moguće” od strane mejnstrim medija kako bi mogli da nastave da štite porodicu Bajden, zamagljuju narativ i spreče javnost da sazna istinu koja se krije iza silnih skandala.

Poslednjih dana javnost je saznala iz intervjua Džoa Rogana sa izvršnim direktorom Fejsbuka Markom Zakerbergom da je FBI zatražio od društvene medijske kompanije da ograniči domet ekskluzivne vesti Njujork posta koji je preneo prvi priču o laptopu Hantera Bajdena uoči predsedničkih izbora 2020.

Nakon što je saznao za mešanje FBI-ja u izbore, predsednik Tramp se obratio Truth Social-u i pozvao na „nove izbore odmah”.

NultaTačka