Sve vesti Svet

TV voditelj proslavio smrt kraljice Elizabete: Konačno je uzeo Satana

TV voditelj proslavio smrt kraljice Elizabete: Konačno je uzeo Satana

Vest o smrti kraljice Elizabete Druge nisu svi širom sveta primili sa istim nivoom šoka i tuge koji su doživeli mnogi u Britaniji.

U Argentini, TV voditelj Santjago Kuneo otvorio je flašu šampanjca uživo u emisiji dok je najavljivao smrt britanskog monarha.

Na snimku iz emisije uživo, argentinski novinar se pojavljuje okružen belim i plavim balonima — u boji argentinske zastave, otvara flašu šampanjca i jede sendviče dok se na ekranu iza njega smenjuju skandalozne poruke.

Kraljičina smrt je objavljena u četvrtak uveče, uz izjavu iz Bakingemske palate koja je glasila: „Kraljica je umrla mirno u Balmoralu danas popodne“.

TV voditelj Kuneo imao je kontroverznu najavu, koja je brzo postala viralna u Argentini, a hešteg #Cuneoalmediodia počeo je da se pojavljuje na Tviteru. Mnogi na Tviteru šalili su se da je Kuneo „najhladniji Argentinac“ i da ima spreman šampanjac u frižideru za takvu objavu.

DOKLE OVO IDE? Školski okrug KALIFORNIJE prikazuje murale “PROGRESS PRIDE-A”!

„Ko bi rekao da je zaista imao spreman šampanjac u frižideru, patriota“, našalio se jedan korisnik Tvitera.

„Kuneo predstavlja prosečnog Argentinca današnjice“, napisao je drugi.

„Ako u Argentini ima irskih pabova, tamo će proslava biti intenzivna“, našalio se drugi na Tviteru. Mnogi u Argentini su kritikovali Kuneov loš ukus i kritikovali su one koji podržavaju njegov nastup: „Ja sam Argentinac i ovaj momak me ne predstavlja. Žao nam je zbog ovog gubitka“, napisao je korisnik na Tviteru.

Argentina i Britanija vodile su ogorčen rat oko Foklandskih ostrva 1982. godine, gde je Argentina na kraju izgubila.

Nulta Tačka/Mediji