Sve vesti Svet

Ukrajinska komanda za specijalne operacije: Ruski vojnici koji se budu predali biće zaklani kao svinje

Ukrajinska komanda za specijalne operacije: Ruski vojnici koji se budu predali biće zaklani kao svinje

Ukrajinska komanda za specijalne operacije objavila je u četvrtak na Fejsbuku da će ruski vojnici koji od sada budu pokušavali da se predaju biti „klani kao svinje“ dok mole za milost.

Ukrajinska komanda za specijalne operacije napisala je na Fejsbuku:

SSO Bratstvo Ukrajine šalje pozdrav ruskoj artiljeriji! Čestitamo vam: nakon što ste bombardovali naše mirne gradove, našu rodbinu, decu, voljene – vi, crvi, postali ste naša meta broj jedan. Objašnjavamo ti, Vanki: izgleda da si daleko i pucaš u mete koje ne vidiš. Ne vidite malu decu, starce, domove, vrtiće, škole i bolnice – sve su to samo ciljevi za vas. Lansiran, leteo, pogođen – sjeb*n, zar ne momci? Sada pogledajte, crvi: ne vidite svoje ciljeve i čini se da vam je laknulo. Ali verujte mi: nikad vam neće biti lakše ološu. Već imamo informacije o vama. A ako nije za nekog drugog, onda je reč o minutima. Od sada više neće biti zarobljenih Rusa. Nikakva milost, nikakvo „molim te ne ubij, predajem se“ neće vas izvući. Svako od vas, bez obzira: komandir, vozač, vodič… – biće zaklani kao svinje. Vežite pantalone, već smo došli po vas. Pozovi mamu poslednji put. Reci da ćeš uskoro umreti šakalu. Mi nismo smrt, mi smo gori!

Sećate se kako je Fejsbuk zabranio gomilu desničarskih „ekstremista“ i označio ih kao „opasne pojedince“ zbog njihove političke korektnosti?

Ukrajinskoj vojsci je dozvoljeno da objavi svoje planove da počine ratne zločine.

Fejsbuk je čak prošle nedelje skinuo „neonacističku“ grupu bataljona Azov sa njihove liste „opasnih pojedinaca i organizacija“ kako bi mogli da budu obasuti pohvalama.

SZO dao preporuku za Merkove pilule protiv COVID-a uprkos mogućim defekata kod fetusa

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA i VLADIMIR ČIČAREVIĆ- Sada je sve jasno- Srbija je jedna ogromna KINESKA laboratorija

Nulta Tačka/InfoWars