Sve vesti Svet

CDC održava hitan sastanak nakon što je više stotina osoba dobilo MIOKARDITIS nakon vakcinisanja

CDC održava hitan sastanak nakon što je više stotina osoba dobilo MIOKARDITIS nakon vakcinisanja

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti CDC najavili su da će sazvati hitan sastanak 18. juna kako bi detaljno raspravili o izveštajima o upali srčanog mišića kod pacijenata nakon primljenih vakcina proizvođača Fajzer i Moderna.

Novi detalji o miokarditisu i perikarditisu otkriveni su najpre u prezentacijama nezavisnih savetnika uprave za hranu i lekove koji su se sinoć sastali kako bi razgovarali o zabrinjavajućoj temi baš u vreme kada su trebali da donesu odobrenje za upotrebu ovih vakcina kod mlađe dece.

Kako izveštavaju agencije iz SAD-a, CDC je prethodno otkrio da su izveštaji i upalama srčanog mišića otkriveni uglavnom kod mlađih muškaraca i tinejdžera nakon druge doze. Prošlog meseca, CDC je pozvao klinike da obavezno provere kod svojih pacijenata koji imaju miokarditis da li su se vakcinisali protiv COVID 19.

ZA ŠAMAR MAKRONU DOBIO 4 MESECA ZATVORA! U Srbiji vas hapse zbog statusa na tviteru, šta bi tek bilo da neko ošamari vođu?

Kako je ranije objasnio Zachary Sieber iz The Epoch Timesa, savezne vlasti primile su preko 800 izveštaja vezanih za upalu srčanog mišića kod ljudi koji su primili vakcinu protiv kovida, rekao je u četvrtak medicinski zvaničnik.

Većina izveštaja opisuje upalu srčanog mišića koja se javlja nakon druge doze vakcina Fajzer ili Moderna, a obe vakcine, poznato je koriste tehnologije mRNA.

Od 31. maja ove godine zabeleženo je 285 slučajeva od kojih je 270 pacijenata otpušteno iz bolnice dok je 15 još uvek zadržano, govore zvaničnici. Miokarditis obično zahteva bolničku negu. Za sada nije zabeležen ni jedan smrtni slučaj.

IMUNITET GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE vanzemaljski?! Niko živ nije vakcinisan a brojevi obolelih niži nego u Srbiji

Treba napomenuti da je od ovih 528 slučajeva koji su nastali nakon druge doze vakcine čine mahom osobe starosne dobi od 12-24 godine.